Varga TímeaMűköröm, gél lakk, manikűr

Műköröm, gél lakk, manikűr 8:00-20:00 +36-20 384-9559 vargatimea@crocusszepsegszalon.hu

Körmös pályafutásom akkor kezdődött amikor külföldre költöztem. Előtte évekig viseltem műkörmöt vagy gél-lakkot, viszont Svédországban erre eleinte nem lett volna lehetőségem, így megváltam gyönyörű körmeitől. Mikor már elkezdtem az új életem odakint, egy hirtelen jött ötletem támadt! Mi lenne ha megtanulnék gél-lakkozni? Egyik legjobb barátnőm szintén szakmabeli, gondoltam majd az ő segítségével elsajátíthaton a gél-lakkozás alapjait, be is vásároltam minden szükséges eszközt, anyagot. Annyira lekötött ez a tevékenység, hogy heteket töltöttem azzal, hogy megszerezzek minden tudást.

Küldtem az otthon készült munkáimat a barátnőmnek, hogy mondja el véleményét, adjon tanácsot mit csináljak másképp. Az ő bátorítására eldöntöttem, elvégzem az OKJ-s szakmát és ezzel fogok foglalkozni külföldön is. Mindig volt bennem egy érzés, akárhányszor munkát vállaltam, hogy nem a helyes úton járok, nekem mást kell csinálnom, de soha nem gondoltam volna, hogy körmösként fogom megtalálni azt amiben kiteljesedhetek.

2016-ban sikeres vizsgát tettem a Crystal Nails Körmösakadémián, utána az utam a SlyNails-be vezetett, ahol nagyon rövid idő alatt rengeteget tanultam a kolléganőimtől.

2018 augusztusában kezdtem itthon dolgozni és Senior Kategóriás műkörmösként fejeztem be a pályafutásom a szalonban.

Jelenleg a Crocus Szépségszalon csapatát erősítem és bízom benne hogy itt is megtudok felelni majd az új és régi vendégeimnek egyaránt.

A szakma számomra mindent jelent, megváltozott az életem általa, imádom, hogy ebben a szakmában sose unatkozik az ember, folyamatosan tudok újat tanulni. Jó pár továbbképzésen és szakmai rendezvényen vettem részt. A továbbiakban szeretném magam versenyeken is kipróbálni. Szeretném ha minden leendő és jövőbeni vendég elégedett lenne az általam készített munkákkal, ezért igyekszem a jövőben is mindig frissíteni tudásom.

Rólunk

Szalonunk azzal a céllal jött létre, hogy igényes környzetben, minőségi alapanyagokkal olyan szolgáltatást nyújtsunk a vendégeinknek, melyek ár/érték arányban a legjobbak közé tartoznak.

Kapcsolat

1149 Bp. , Egressy út 110.

+36-20 384-9559 - Timi

+36-30-883-6351 - Vivi

+36-70 600-0825 - Anita

Crocus Szépségszalon

Nyitvatartásunk

Hétfő-Péntek
bejelentkezés alapján

Szombat
Zárva

Vasárnap
Zárva

Megosztások