Törőcsik AnitaMűszempilla

Műszempilla 8:00-20:00 +36-70-600-0825 torocsikanita@crocusszepsegszalon.hu

Már gyerekkoromban is szerettem minden olyan kézműves dolgot, ami „szöszmötölős”, mint pl. a varrás vagy a gyöngyfűzés. 2012-ben találkoztam először a műszempilla építéssel, amikor modellként vettem részt egy tanfolyamon. Kívülről nem is láttam a folyamatot, de ahogy hallottam felkeltette az érdeklődésemet. Éppen szerettem volna munkahelyet váltani és kreatívabb munkát csinálni vállalkozóként. Ekkor még nagyon gyerekcipőben járt a szálas szempillaépítés Magyarországon, így tudtam, hogy másik szakmát is meg kell tanulnom mellé. 2013-ban eldöntöttem, hogy elvégzem a Crystal Nails körmös tanfolyamát és emellé a szempillaépítést is. Így kezdtem el dolgozni 2013 júliusában.
A szempillázást sokkal jobban szerettem, mint a körmözést, ezért több energiát is fektettem bele. Folyamatosan képeztem magam, majd 2017-ben úgy döntöttem, hogy csak a szempillázással fogok foglalkozni.

Nagyon szeretem a munkámat több okból is. Egyrészt kreatív, mindig van benne kihívás, fejlődési lehetőség, az anyagok terén innováció. Másrészt nagyszerű embereket ismerhetek meg, tanulok tőlük és ők is tőlem. Harmadrészt kikapcsol és a saját önismereti személyiségfejlődésemben is sokat segít.

Fontosnak tartom, hogy a szalonban a vendég se „vendégként” érezze magát, ezért igyekszem egy baráti, közvetlen hangulatú légkört megteremteni számukra is, ahol nyugodtan tudnak pihenni vagy akár nagyokat nevetni.

2015-ben nyitottam meg a Crous Szépségszalont, ahol olyan kollégákat sikerült  magam mellé találnom, akik kiváló szakemberek és segítenek a kellemes légkör megteremtésében is.

Rólunk

Szalonunk azzal a céllal jött létre, hogy igényes környzetben, minőségi alapanyagokkal olyan szolgáltatást nyújtsunk a vendégeinknek, melyek ár/érték arányban a legjobbak közé tartoznak.

Kapcsolat

1149 Bp. , Egressy út 110.

+36-20 495-9222 - Orsi

+36-30-688-4983 - Lilla

+36-70 600-0825 - Anita

Crocus Szépségszalon

Nyitvatartásunk

Hétfő-Péntek
bejelentkezés alapján

Szombat
Zárva

Vasárnap
Zárva

Megosztások